Je Weet Toch..

de makers van de brede tip
diverse custom
Tipit
Tipit
JeWeetToch tips
JeWeetToch Box
Dutch
De makers van de BREDE tips!
Dutch
JeWeetToch tips
Classic tips
Tipit

 

Medicinale Cannabis

Cannabis bestaat uit de gedroogde bloemen van de vrouwelijke plant van Cannabis sativa L (hennepplant). Andere namen voor cannabis zijn marihuana of wiet.
 
Cannabis bevat verschillende werkzame bestanddelen, zoals dronabinol (THC) en cannabidiol (CBD). Dronabinol is meestal het hoofdbestanddeel, maar ook de andere inhoudsstoffen -zoals CBD- kunnen een bijdrage leveren aan de werkzaamheid. De samenstelling bepaalt de werking en de bijwerkingen van de cannabis. De cannabis die via de apotheek wordt verstrekt, is van farmaceutische kwaliteit en voldoet aan de hoogste eisen. Deze cannabis is alleen bedoeld voor gebruik als medicijn. Daarom spreken we over medicinale cannabis.
 
Het Bureau voor Medicinale Cannabis (BMC) is als overheidsorganisatie verantwoordelijk voor de productie van cannabis voor medicinale en wetenschappelijke doeleinden. Apothekers en onderzoeksinstellingen zoals universiteiten en ziekenhuizen kunnen bij BMC terecht voor legale medicinale cannabis.
 
 
Naast de vier variëteiten Bedrocan, Bedrobinol, Bediol en Bedica is nu een vijfde variëteit beschikbaar met de naam Bedrolite. Deze variëteit bevat voornamelijk cannabidiol (CBD) en bijna geen dronabinol (THC).

Ondernemer?

Bent u ondernemer? Vraag dan hier uw login aan voor speciale prijzen!!!

Gebruikerslogin

Contact

Je Weet Toch producties
Spaarne 50
1703 MT Heerhugowaard

BTWnr. 184754471B03
KVK 58149732
IBAN NL 27 RABO 0344209113

e: info@filtertip.nl
t: 06-25345971
   06-50524336

Bekijk hier  onze
Algemene voorwaarden

contactformulier

Meer filtertips...