Je Weet Toch..

de makers van de brede tip
Tipit
diverse custom
Tipit
JeWeetToch tips
Dutch
De makers van de BREDE tips!
Dutch
JeWeetToch Box
Tipit
Classic tips
JeWeetToch tips
 
Een verdamper is een apparaat waarmee je gedroogde kruiden kunt verwarmen, zonder deze te verbranden, zoals dat bij roken gebeurd. Hierdoor kun je de nuttige bestanddelen, bijvoorbeeld etherische oliën, uit een plant inhaleren, zonder  andere ongewenste stoffen naar binnen te krijgen. De verdamper is geschikt voor droog plantaardig materiaal. De warme-lucht-toevoer kan traploos de temperatuur regelen. De verdamper is uitermate geschikt voor de toepassing van planten met vluchtige oliën. Bijvoorbeeld: Pepermuntplant, Kamille, Hysop, Tijm, Venkel, Salie, Eucalyptus.
 
In kruiden en diverse planten zit THC. Hiervan wordt je bewust. Met een verdamper verwarm je kruiden of diverse planten totdat deze verdampen, zonder het te verbranden, zoals je dat met roken doet. Zo kun je dus goede en lekkere bestanddelen uit een plant halen zonder dat je slechte stoffen (teer) naar binnen krijgt.
 
De Verdamper verwarmt de kruiden in een glazen kopje, door er lucht van ± 200 °C doorheen te blazen. Deze warme lucht met de geurstoffen van de plant (etherische oliën)  wordt via een glazen buis door een waterreservoir geleid. Een tweede glazen buis is de aanzuigbuis via welke je de damp kunt binnen zuigen en inhaleren. De damp is een zachte aromatische damp, ondertussen door het water afgekoeld en doet aan de geur van kruidenthee denken. Het tijdelijk vasthouden van de damp in de longen, vergroot de opname en daarmee de werking. Daarna kun je rustig de overige niet opgenomen damp uitblazen.
 
Wil je meer weten over de Verdamper, zie...
 

Ondernemer?

Bent u ondernemer? Vraag dan hier uw login aan voor speciale prijzen!!!

Gebruikerslogin

Contact

Je Weet Toch producties
Spaarne 50
1703 MT Heerhugowaard

BTWnr. 184754471B03
KVK 58149732
IBAN NL 27 RABO 0344209113

e: info@filtertip.nl
t: 06-25345971
   06-50524336

Bekijk hier  onze
Algemene voorwaarden

contactformulier

Meer filtertips...